Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qesdskh/public_html/dostavkite.bg/inc/connect.php on line 17
 

За нас »Dostavkite.bg е водещата компания за препращане на пратки от UK към BG и обратно, предлагаща услугата регистриране на адрес в Лондон. Имаме опит в спедицията на стоки от US, UK и Китай, както и с автоматизиране на онлайн услуги.

Dostavkite.bg предлага на клиентите си UK адрес и място за складиране, предоставящо възможност на потребителите да пазаруват онлайн от всеки търговец във Великобритания.

Dostavkite.bg е правилният избор за всеки, който оценява разнообразието и по-ниските цени предлагани от Английските търговци. Услугите са подходящи и за компании извършващи дейност в UK, както и студенти и професионалисти прекарали много време в страната.

Dostavkite.bg предлага:

  - Надеждна транспортна услуга чрез утвърдени куриери.
  - Клиентско обслужване и асистиране по телефон и e-mail.
  - Много конкурентни цени за доставка.
  - Пазаруване от магазини, които не доставят стоките до България.
  - Гъвкави услуги по изискване на клиентите.

Услугата Dostavkite.bg се изпълнява от A PLUS Ltd. (А ПЛЮС ЕООД) - компания развиваща се в създаване на технологии и онлайн услуги за потребители от 2009 г., работеща в партньорство с Еконт дълги години.


 
Условия за ползване      Права и задължения      Свържете се с нас      Пратки без ID 0